Uitdeel zakje Sinterklaas

0,00 Excl. btw
Incl. verzendkosten
Leverbaar vanaf 21 oktober
Inclusief gepersonaliseerde kaart
Past door de brievenbus
Klik op personaliseren om een kaart te maken en te bestellen
Onze verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal.
Artikelcode: VL0530
Productinformatie

Opzoek naar uitdeel zakjes voor Sinterklaas?
Met onze uitdeel zakjes kan je voor een klein bedrag heel veel mensen blij maken! 

Het zakje is gevuld met een mix van lekkere chocolade pepernoten in verschillende kleuren, klassieke Sinterklaas schuimpjes en vrolijke sprinkels! 

Leverbaar vanaf 50 stuks, altijd mét persoonlijke opdruk, je kan dus zelf een ontwerp, tekst en/of logo aanleveren voor op de zakjes. 

Bestel via [email protected]
of bekijk onze Sinterklaas catalogus of de algemene maatwerk pagina voor alle mogelijkheden.


Onze Sinterklaas presentjes:

Met zorg ontworpen en gemaakt om de leukste én lekkerste Sinterklaas ervaring te kunnen geven, aan personeel of zakenrelaties!

De cadeauverpakking:
Naast onze bekende verpakkingen, gemaakt van gerecycled plastic, introduceren we dit jaar onze nieuwe cadeauverpakking. Een verpakking op maat gemaakt voor onze snoep- en chocolademixen. Gemaakt van hoogwaardig- ivoorkleurigkarton en afgedekt met een doorzichtig venster. De mooie presentatie maakt de pakketten tot een luxe belevenis.

Wikkels:
Een cadeautje krijgt natuurlijk pas betekenis wanneer deze een boodschap overbrengt. Met onze Sinterklaas wikkels kies jij een quote die het beste aansluit op jouw klanten, partners of collega’s.


Allergenen & Ingrediënten
Allergenen
Belangrijk Wij werken niet in een gluten-, noten-,pinda- en lactosevrije omgeving. Onze producten kunnen helaas altijd sporen van gluten, noten, pinda en lactose bevatten.
Vegan Nee
Bevat alcohol Nee
Gewicht 200 gram
Afmetingen 18 x 11 cm