Doosje kruidnoten | Chocolade mix

7,90 Excl. btw
Incl. verzendkosten
Vandaag besteld, maandag verstuurd
Inclusief gepersonaliseerde kaart
Past door de brievenbus
Staffelkorting
  • Koop 25 voor €7,66 per stuk en bespaar 3%
  • Koop 75 voor €7,27 per stuk en bespaar 8%
  • Koop 200 voor €6,48 per stuk en bespaar 18%
Klik op personaliseren om een kaart te maken en te bestellen
Onze verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal.
Artikelcode: VL0494
Productinformatie

Ook dit jaar kan Sinterklaas verrassen met behulp van dit heerlijke cadeautje! Een lekker groot doosje, gevuld met gemixte chocolade kruidnoten en schuimpjes!

Een super cadeautje voor de moderne Sint die zijn cadeautje niet door de schoorsteen maar door de brievenbus gooit.Meerdere bezorgadressen
Deze pakketjes zijn standaard inclusief verzending naar een huisadres (brievenbuspakje). Je kunt na het plaatsen van de bestelling de adressenlijst per email naar ons versturen o.v.v. jouw ordernummer. Graag ontvangen wij de adressenlijst in een Excel bestand, andere bestandstypen kunnen wij helaas niet verwerken. Download hier ons voorbeeldbestand. Wij controleren standaard alle adressen op fouten. i.v.m. de AVG bewaren wij adressenlijsten niet, deze worden automatisch binnen 14 dagen verwijderd nadat alle pakketjes verstuurd zijn. Wil je de pakketjes op één of meerdere kantooradressen laten afleveren om zelf uit te delen? Bestel dan met extra korting via deze pagina

Onze Sinterklaas presentjes

Met zorg ontworpen en gemaakt om de leukste én lekkerste Sinterklaas ervaring te kunnen geven, aan personeel of zakenrelaties!

De cadeauverpakking
Al onze sinterklaas cadeautjes hebben een luxe verpakking en zijn handgemaakt waardoor ieder pakketje uniek is. Altijd verpakt met een mooi bedrukte wikkel of een leuke sinterklaas opdruk!

Wikkels
Een cadeautje krijgt natuurlijk pas betekenis wanneer deze een boodschap overbrengt. Met onze Sinterklaas wikkels kies jij een opdruk (tekst) die het beste aansluit bij jouw bedrijf. Zit er geen geschikte tekst of ontwerp bij of wil je een andere combinatie maken? Geen probleem! Neem even contact met ons op en dan is het zo geregeld.

Gedicht toevoegen
Er kan standaard gratis een gepersonaliseerd kaartje toegevoegd worden. Ook is het mogelijk om een gedicht bij te voegen op A4 formaat. Via onze kaarten editor (personalisatie knop) kun je kiezen voor een a4 gedicht welke je zelf aanlevert na het plaatsen van de bestelling. Zodra je de bestelling hebt geplaatst stuur je ons het gedicht als Word bestand via de email o.v.v. jouw ordernummer.

Offerte of maatwerk nodig?

Geen probleem! Hieronder vind je meer informatie.

Klik hier voor een wikkel met eigen logo: Doosje kruidnoten | Chocolade mix 

Klik hier voor een wikkel met eigen ontwerp: Doosje kruidnoten | Chocolade mix 

Bekijk onze Sinterklaas catalogus of de algemene maatwerk pagina voor alle mogelijkheden.

Allergenen & Ingrediënten
Allergenen
Belangrijk Wij werken niet in een gluten-, noten-,pinda- en lactosevrije omgeving. Onze producten kunnen helaas altijd sporen van gluten, noten, pinda en lactose bevatten.
Vegan Nee
Bevat alcohol Nee
Gewicht 230 gram
Afmetingen 18 x 11 cm