Cadeaupakket | kruidnoten proeverijtje, munten, schuimpjes & letter | Eigen ontwerp | Bulk

8,90 Excl. btw
Incl. verzendkosten
Vandaag besteld, maandag verstuurd
Inclusief gepersonaliseerde kaart
Verstuurd als pakket, geen brievenbuspost
Klik op personaliseren om een kaart te maken en te bestellen
Onze verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal.
Artikelcode: VL0500
Productinformatie

Zelf een wikkel ontwerpen voor dit Sinterklaas cadeautje?

Dit kan al vanaf 100 stuks!
Bestel het gewenste aantal cadeautjes, download het werkbestand en lever jouw ontwerp vervolgens aan via [email protected]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cadeaupakket | Kruidnoten proeverijtje, munten, schuimpjes & lettertje

Sinterklaas zal dit jaar niet vervelen!
Er zitten maar liefst zes Sinterklaas traktaties in ons grootste cadeaupakket: Schuimpjes, chocolade munten, vijf soorten chocolade kruidnoten én een kleine chocolade letter.

Wie verras jij?Één bezorgadres
Let op, dit product is bedoeld om in bulk te versturen naar één adres, de bezorgkosten zijn bij de prijs inbegrepen. Alle pakketjes worden wel individueel verpakt in een doosje met klep en de kaart bijgevoegd. Zodat het voor de ontvanger echt een cadeautje is om open te maken. Heb je meerdere locaties? Geen probleem! Wij hanteren standaard maximaal één bezorgadres per 50 pakketjes. Moeten wij bijvoorbeeld 250 pakketjes verdelen over 5 locaties dan rekenen wij hier geen extra kosten voor.

Wil je de cadeautjes op losse (huis)adressen laten bezorgen? Bestel dan via deze pagina. 

Onze Sinterklaas presentjes

Met zorg ontworpen en gemaakt om de leukste én lekkerste Sinterklaas ervaring te kunnen geven, aan personeel of zakenrelaties!

De cadeauverpakking
Al onze sinterklaas cadeautjes hebben een luxe verpakking en zijn handgemaakt waardoor ieder pakketje uniek is. Altijd verpakt met een mooi bedrukte wikkel of een leuke sinterklaas opdruk!

Wikkels
Een cadeautje krijgt natuurlijk pas betekenis wanneer deze een boodschap overbrengt. Met onze Sinterklaas wikkels kies jij een opdruk (tekst) die het beste aansluit bij jouw bedrijf. Zit er geen geschikte tekst of ontwerp bij of wil je een andere combinatie maken? Geen probleem! Neem even contact met ons op en dan is het zo geregeld.

Gedicht toevoegen
Er kan standaard gratis een gepersonaliseerd kaartje toegevoegd worden. Ook is het mogelijk om een gedicht bij te voegen op A4 formaat. Via onze kaarten editor (personalisatie knop) kun je kiezen voor een a4 gedicht welke je zelf aanlevert na het plaatsen van de bestelling. Zodra je de bestelling hebt geplaatst stuur je ons het gedicht als Word bestand via de email o.v.v. jouw ordernummer.

Offerte of meer maatwerk nodig?
Geen probleem! Hieronder vind je meer informatie.

Klik hier voor een wikkel met eigen logo

Bekijk onze Sinterklaas catalogus of de algemene maatwerk pagina voor alle mogelijkheden.

Allergenen & Ingrediënten
Allergenen
Belangrijk Wij werken niet in een gluten-, noten-,pinda- en lactosevrije omgeving. Onze producten kunnen helaas altijd sporen van gluten, noten, pinda en lactose bevatten.
Vegan Nee
Bevat alcohol Nee
Gewicht 230 gram
Afmetingen 18 x 11 cm