Een kerstpakket anno 2022

  • Geplaatst op
  • Door Bart
Een kerstpakket anno 2022

Een kerstpakket anno 2022?

Met kerst willen we er allemaal op ons best uitzien, een mooie outfit, een vrolijke kerstboom en een prachtig versierde tafel horen allemaal bij de kersttraditie die wij in Nederland kennen. Het is een tijd van verzoening en vreugde, die de koude winterdagen warm doen aanvoelen.

Als werkgever wil je dat er aan jouw collega’s gedacht wordt tijdens de kerst, veel bedrijven geven daarom een kerstpakket. Helaas zitten deze pakketten vaak vol met spullen die de meeste mensen al in huis hebben. Het gebaar is goed, maar deze spullen worden sneller een ergernis dan genot.

Waarom zou je het dit jaar niet eens anders doen? Geef bijvoorbeeld eens een lékker kerstcadeau! Zo groot als een brievenbuspakketje, bieden wij bijvoorbeeld een kerst cadeau met wel zes kersttraktaties. Je collega’s zullen de hele kerst lang kunnen genieten van deze lekkernijen. Zo blijven ze niet zitten met onnodige rommel. Wel zo goed voor het milieu!


Naast het milieu sparen onze cadeautjes ook je portemonnee. Zo blijft er budget over waarmee je bijvoorbeeld een kerstdiner kan organiseren. Zo ben je gezellig samen met het hele team, iets wat zeker gewaardeerd zal worden en past binnen de kerstgedachte.

Je kan onze kerstpresentjes thuis laten bezorgen of zelf op kantoor uitdelen, bijvoorbeeld na dat kerstdiner ;)

Maak je kersttraktatie persoonlijk met je logo!

Naast de luxe verpakking waarin we onze kerstverrassing presenteren, kan je jouw cadeautjes nog veel persoonlijker maken. Schrijf bijvoorbeeld een leuke groet op het gratis kaartje, zet je logo op een van onze wikkels of ontwerp de gehele wikkel zelf! Bij ons is niks te gek. Een chocolade bar met sprinkels in de kleuren van jouw huisstijl? Ook dat kan!

Bekijk de catalogus voor alle producten en mogelijkheden of klik hier voor de productpagina