De leukste Sinterklaastraktaties voor jouw personeel!

De leukste Sinterklaastraktaties voor jouw personeel!

Hoe geef jij in 2022 de leukste zakelijke Sinterklaasgeschenken?

De leukste Sinterklaastraktaties voor jouw personeel!

Ook dit jaar hebben we ons best gedaan om de leukste zakelijke Sinterklaaspakketjes samen te stellen en ik durf wel te zeggen dat we trots zijn op het resultaat! We hebben nieuwe, luxere verpakkingen geïntroduceerd die ons in staat stellen om nog meer lekkernijen te combineren in één verpakking. Met deze cadeautjes zorg jij voor een persoonlijke, vrolijke Sinterklaas ervaring. Je leest er alles over in deze blog!

Traditioneel én kleurrijk

Wat de uitstraling van jouw bedrijf ook is, we hebben Sinterklaasgeschenken die bij jou passen. Chocolade pepernoten in verschillende smaken en kleuren, prachtig gedecoreerde chocolade letters, cadeaupakketjes en klassieke Sinterklaas traktaties, allemaal verpakt in onze sfeervolle verpakkingen.

Onze (nieuwe) verpakkingen

Waarschijnlijk ken je onze transparante snoepdoosjes al. Ook dit jaar vind je hierin onze meest betaalbare Sinterklaascadeautjes. Nieuw dit jaar, zijn onze cadeauverpakkingen gemaakt van hoogwaardig- ivoorkleurig karton. Deze verpakkingen bieden een mooi display van de heerlijke producten waarmee de Sinterklaaspresentjes zijn gevuld. Ook werken we deze Sinterklaas met wikkels. Deze vervangen de originele stickers waarmee we de doosjes bedrukten. De wikkels bieden meer ruimte voor personalisatie en dragen bij aan de premiumuitstraling van de brievenbuscadeautjes.


Sinterklaasgeschenken in eigen stijl

Naast een leuk en lekker Sinterklaas presentje, wil jij je merk en huisstijl in een positief daglicht stellen wanneer je een Sinterklaastraktatie geeft. Zo versterk je de positieve associatie die jou personeel heeft met je merk en vergroot je loyaliteit. Met onze Sinterklaascadeautjes heb jij al een geschenk met jouw logo vanaf 50 stuks, of een zelf ontworpen wikkel vanaf 100 stuks!

Persoonlijke Sinterklaas boodschap

Zoals bij alle cadeautjes in ons assortiment, krijg je altijd een gratis kaartje met persoonlijke tekst bij onze presentjes. Voor Sinterklaas is dit natuurlijk niet anders! We hebben unieke Sinterklaas kaarten ontwikkeld om de beleving voor jou personeel en relaties te versterken. Wil je dicht bij de Sinterklaas traditie blijven? Ga dan voor een gedicht op A4-formaat!


Alle informatie met betrekking tot producten, maatwerk en verpakkingen voor Sinterklaas 2022 vind je in onze catalogus, die kan je hier bekijken.

Of klik hier om direct de Sinterklaas producten te bekijken!